communicatie

Nieuws: Workshop Systemisch Leidinggeven

 

Nieuws: Workshop Systemisch Leidinggeven

 

Eén van de voordelen van een eigen ruimte is dat we ook zelf trainingen en workshops kunnen aanbieden. In de prettige samenwerking met Yvette Storer van Bare hebben wij de workshop 'Systemisch Leiderschap' ontwikkeld.

Tijdens de workshop, gericht op senior leidinggevenden en HR-professionals, gaan we in op de steeds belangrijker wordende vraag naar mensgericht en coachend leidinggeven. Hoe vaak heb je niet gesprekken met medewerkers waarbij de uitkomst heel anders was dan je van tevoren voorgesteld had?

Des te beter jij jezelf kent en je bewust bent van de wijze waarop je je verhoudt tot anderen, hoe beter je in staat bent de ander te ontmoeten. Coachen (en dus ook coachend leidinggeven) is: "Spiegelen vanuit verbinding". Jij bent in dit geval de spiegel waarin de ander kan kijken om zijn/haar feedback te kunnen ontvangen. En des te schoner de spiegel, des te effectiever de feedback.

Gedurende 1 dagdeel willen we je in de gelegenheid stellen om samen met andere ervaren managers een start te maken met het onderzoeken van jouw eigen spiegel. Aansluitend bieden we een 6-tal vervolg workshops aan met een verdere verdieping op dit thema.

De eerste groep zat al snel vol, en daarom hebben we een tweede groep gepland op 6 april aanstaande, uiteraard aan de Spadelaan in Apeldoorn. Wil je meer weten: Meer informatie over de workshop

17022433_1851952281728774_1443224994361888755_n.jpg

<< Terug


Error loading Razor Script RightColumn.cshtml
Object reference not set to an instance of an object.

Twitter bird  Tweets