iftlogo.png MailContact
Mail Header

Infortraining nieuwsbrief

 
 

Beste @SubscriberName,


Lente-lammetje.jpgVoor je zie je de Lente-nieuwsbrief van Infortraining. Hoewel het echte lenteweer uitblijft, blijven wij optimitisch en gaan we uit van een hele mooie en zonnige zomer. 

En mocht het toch nog even slecht weer blijven dan heb je alle tijd voor het lezen van deze nieuwsbrief. Ook in deze nieuwsbrief vind je een aantal nieuwtjes waarvan wij je graag op de hoogte brengen. 

Veel leesplezier!

bullets_red.jpg

Style-Update geeft kleuradviezen bij Zinzia Zorggroep: 

infortraining_nynke_politiek.jpgIn opdracht van Infortraing heeft Nynke Politiek van Style-update in april een workshop over style en kleuradviezen gegeven bij Zinzia Zorggroep

Als aanvulling op de klantgerichtheidstraining, die Infortraining heeft verzorgd voor de receptionistes van Zinzia, heeft Nynke de medewerkers mee- genomen in de wereld van de kleding en de mode. 

>>Lees verder

bullets_red.jpg

De klant aan het woord: Joop Pisa

Joop Pisa is directeur bij Esra intern transport in Apeldoorn. Met Esra verkopen wij producten op logistiek vlak, van kleine steekwagens tot hef- en reachtrucks. Daarbij hebben wij de vertegenwoordiging van onder andere Cesab heftrucks. 

Na een training voor onze Sales buitendienst heeft Infortraining ook een training verzorgd voor het binnendienst team. 

>> lees verder

infortraining_joop_pisa.jpg

NIEUW: Samenwerking met Guxavision videoproducties

Ondernemers, verkopers en werk- zoekenden willen hun bedrijf en/of zichzelf zo goed mogelijk presenteren, zowel bij het netwerken als ook op internet. Maar hoe sla je die twee vliegen in één klap?

Infortraining en Guxavision zijn hiervoor de samenwerking aangegaan  en hebben samen een training ontwikkeld.   

>> lees verder

Guxavision.png

bullets_red.jpg

Infortraining geinterviewd door 'Ondernemers in Bedrijf'infortraining_logo_ondernemers_in_bedrijf.jpg

Infortraining is altijd op zoek naar nieuwe contacten. Mede daarom zijn wij lid van de Apeldoornse  afdeling van Ondernemers in Bedrijf. Een zeer actieve netwerkorganisatie die regelmatig leuke en effectieve bijeenkomsten organiseert voor bedrijven. 

Vanuit Ondernemers in Bedrijf zijn wij als Infortraining benaderd voor het geven van een interview. Er zijn een aantal mooie vragen gesteld. Op de website van Ondernemers in Bedrijf kan je het resultaat lezen. >>Lees

bullets_red.jpg

Infortraining wielerteam doet weer mee met de Ride for the Roses:

infortraining_strijd.jpg

Ook in 2013 doet ons wielerteam weer mee met de Ride for the Roses. Naast Alp d'HuZes is de Ride for the Roses het evenement dat in Nederland aandacht vraagt voor de strijd tegen kanker. Daarom fietsen wij met zoveel mogelijk renners deze sponsor tocht. Wil je ook iets doen? Wil je mee fietsen of wil je sponsoren? Kijk dan op www.rftr.nl voor mee info over ons team.

 

Met vriendelijke groet,

Maarten Klos

 
 

Geen nieuwsbrief meer ontvangen? Schrijf je uit.