iftlogo.png MailContact
Mail Header

Infortraining nieuwsbrief

 
 

Beste @SubscriberName,


Vakantie.jpgVoor je zie je de Zomer-nieuwsbrief van Infortraining. Waarschijnlijk heb je de vakantie er weer op zitten, of misschien ben je wel die ene mazzelaar die hem nog te goed heeft. 

Wij hebben de rustige zomerperiode nuttig gebruikt om met veel van onze klanten bij te praten tijdens de koffie of aan de telefoon. Daarnaast zijn we al weer heel druk bezig met de voorbereidingen voor de komende maanden. 

Ook in deze nieuwsbrief vind je een aantal mooie nieuwsfeiten waarvan we je graag op de hoogte stellen, zoals de beurs bij FC Twente en de deelname aan de Ride for the Roses. 

Veel leesplezier!

bullets_red.jpg

De klant aan het woord: Bianca van Brandenburg van Zinzia Zorggroep

Foto bianca.jpegZiniza is een organisatie die bestaat uit vier locaties waarvan er drie een eigen receptie hebben. Omdat Zinzia voor goud wil gaan, wilde Zinzia alle 23 receptionistes eenzelfde training bieden. Maarten Klos van Infortraining heeft eerder een klantgerichtsheidstraining mogen verzorgen bij Zorgcentra Betuweland en zij hebben Infortraining dan ook geadviseerd.

Na een korte intake met Maarten waarin wij onze wensen kenbaar hebben gemaakt, is Maarten met een compleet plan gekomen.

 >> lees verder

bullets_red.jpg

Workshop over pitchen bij de Coffee Pitch Apeldoorn

Op 19 juli heeft Maarten Klos van Infortraining een gratis  workshop gegeven aan de bezoekers van de Coffee Pitch in Apeldoorn. De workshop had als onderwerp: een "effectieve elevatorpitch". Tijdens deze bijeenkomst was, ondanks het vakantieseizoen toch een 40-tal bezoekers aanwezig die de workshop met belangstelling heeft gevolgd. Onderdeel van de workshop is een tiental tips die helpt om te komen tot een goede pitch. Wil jij je eigen pitch eens onder de loep nemen, kijk dan hier voor de 10 tips! 

>> lees verder

workshop coffeepitch.jpg

bullets_red.jpg

Infortraining wielerteam in het nieuw gestoken

Tenue RFTR.pngZoals in de nieuwsbrief van april besproken, doen wij ook in 2013 met ons wielerteam weer mee met de Ride for the Roses. Infortraining en Proquro sponsoren samen als hoofdsponsor de tenues voor het wielerteam.

Met het rijden van de Ride for the Roses willen we aandacht vragen en geld ophalen voor onderzoek naar oplossingen tegen kanker. Daarom fietsen wij met zoveel mogelijk renners deze sponsor tocht. Wil je ook iets doen? Dat kan door te doneren!

logo RFTR.png

Klik hier om direct jouw bijdrage te leveren aan de strijd tegen kanker. Kijk dan op www.rftr.nl voor mee info over ons team.

 

Met vriendelijke groet,

Maarten Klos

 
 

Geen nieuwsbrief meer ontvangen? Schrijf je uit.