iftlogo.png MailContact
Mail Header

Infortraining nieuwsbrief

 
 

Beste @SubscriberName,

star_balls_candle_christmas_decoration_christmas_balls_christmas_motif_atmosphere-839287.jpg

December, alweer de laatste maand van het jaar...

De maand om terug te kijken, en de periode om de tijd te nemen om bij jezelf te komen! Te reflecteren, op jezelf en de afgelopen jaren. En om plannen te maken voor de toekomst.Hoe kijk je terug op het afgelopen jaar? En wat zijn jouw plannen voor 2018? 

Zo ben ik de afgelopen tijd druk bezig geweest om terug te kijken op de afgelopen jaren en druk bezig geweest met nieuwe plannen en nieuwe idee├źn uit te werken. Al weer 6 jaar bezig met Infortraining, en ik kijk terug op een tijd met veel plezier en leuke resultaten!!

En ook kijk ik naar nieuwe ambities voor de toekomst! Zo ben ik druk bezig met een werkboek om bedrijven te helpen te komen tot een 'Lerende organisatie'. 

En daarnaast ook druk bezig met het uitwerken van een Flowscan. Met deze scan kan je binnen jouw bedrijf de beinvloedbare factoren onderzoeken die bepalen of medewerkers in Flow kunnen werken. 

Meer hierover in de volgende nieuwsbrief!! #teaser :-) 

images.png

Voor nu wens ik jullie een mooi uiteinde van het jaar, met reflectie, tijd voor jezelf en de creativiteit om nieuwe plannen te maken. Fijne dagen!!! 

Met vriendelijke groet,

Maarten Klos

 
 

Geen nieuwsbrief meer ontvangen? Schrijf je uit.