iftlogo.png MailContact
Mail Header

Infortraining nieuwsbrief

 
 

Beste @SubscriberName,

De eerste maand van het nieuwe jaar is alweer om. Ik hoop dat jullie het nieuwe jaar goed begonnen zijn. Net als de afgelopen maand is het afgelopen jaar voor mij ook omgevlogen.Dit omdat ik druk geweest ben met leuke nieuwe idee├źn en plannen uitwerken.

En daar is een mooi nieuw concept uit voort gekomen dat ik graag aan werkgevers wil aanbieden.  In deze nieuwsbrief wil ik jullie kennis laten maken met Superwerkgever.nl

Uiteraard blijf ik naast deze nieuwe methode ook beschikbaar voor trainingen.

Nieuwsgierig waar ik mee bezig geweest ben? Lees dan vooral verder:


bullets_red.jpg

En toen werd ik wakker...

Droom

Soms heb je een droom en word je wakker met een beeld en een gevoel dat blijft hangen. Zo'n beeld dat maar niet uit je hoofd wil verdwijnen. Zo'n gevoel dat in je onderbuik blijft ronddolen. Een beeld dat je bezig blijft houden. Een abstract beeld, maar sterk genoeg om te weten dat je er iets mee moet.

Zo'n beeld had ik ook... een droom over hoe je medewerkers nog beter kan helpen ontwikkelen. Niet alleen een kleine groep, maar het liefst het hele bedrijf, alle medewerkers. Omdat ik erin geloof, dat als je in een organisatie werkt waar ontwikkelen de norm is en dat wanneer je samen bezig bent met ontwikkelen er een positieve energie in de organisatie ontstaat.

Een energie waarin men kan leren, fouten durft toe te geven, waarin men kwetsbaar kan en mag zijn, waar men kan werken aan de valkuilen en vooral ook aan de sterke punten. Waar ruimte is voor het 'echte gesprek', waarin men zich oordeelvrij naar elkaar kan uitspreken.

>> lees verder


bullets_red.jpg

Nieuw: Superwerkgever.nl

Logo Superwerkgever

In het bericht hierboven heb ik mijn droom besproken. Mijn droom om van iedere werkgever een superwerkgever te maken. Maar wat is dat, een Superwerkgever?

Heb je daar al eens over nagedacht; in hoeverre ben jij, of is jouw bedrijf al een Superwerkgever? Waar moet een Superwerkgever volgens jou aan voldoen? 

Voor mij is een Superwerkgever een organisatie waar medewerkers met pleziernaar toe gaan en met voldoeningweer naar huis terugkeren. Met plezier, omdat ze een positieve bijdrage leveren aan de hogere doelen van de organisatie en ze daarvoor gewaardeerd worden. Met voldoening omdat ze uitgedaagd worden zich te ontwikkelen tot een betere versie van zichzelf; "een betere ik".

>> lees verder


bullets_red.jpg

Blij worden van een training...

Makita

Soms heb je zo'n training waar je extra blij van wordt. Begrijp me goed, gelukkig word ik blij van 90% van de trainingen die ik mag geven. Maar soms word je gewoon een beetje extra blij. Omdat alles samen komt.

Zo mocht ik onlangs een verkoop training geven aan een aantal verkopers van Makita in Eindhoven. Inderdaad, de Makita van de gereedschappen. Een leuk bedrijf met mooie producten. Makita is al jaren wereldspeler en marktleider in de professionele markt van gereedschappen. Een energiek bedrijf met mooie producten. Ik heb daar geleerd dat steeds meer gereedschappen op een accu werken.

>> lees verder

Met vriendelijke groet,

Maarten Klos

 
 

Geen nieuwsbrief meer ontvangen? Schrijf je uit.