iftlogo.png MailContact
Mail Header

Infortraining nieuwsbrief

 
 

Beste @SubscriberName,

De zon schijnt, de krokussen schieten uit de grond, het eerste terrasbezoek is achter de rug en langzaam wordt het weer lente. En de relaties bij de bedrijven die ik spreek voelen de lente ook in het bedrijf. Voorafgaand aan de lente wil ik je via deze nieuwsbrief graag op de hoogte brengen van nog meer goed nieuws, zoals een nieuw kantoor, een mooie samenwerking en een blog met tips voor managers. 

Veel leesplezier!  

Lente.jpg

 

bullets_red.jpg

Blog: Managers en zelfreflectie?? 

Regelmatig zit ik met managers aan tafel om te praten over de gewenste ontwikkeling van het team waar ze leiding aan geven. Vaak is dat naar aanleiding van de vraag of Infortraining een training kan verzorgen voor dat team.

In gesprek komt dan ook altijd de vragen aan de managernaar voren "Wat heb je zelf al gedaan?" en "Waarom is het jou niet gelukt"? Die vragen worden niet gesteld om de manager te pesten, maar juist om de kern van de zaak te achterhalen.

De reden waardoor de manager zelf niet in staat is geweest om de (ontwikkel)doelen met het team te behalen zijn vaak medeoorzaak van de beperkingen die er kunnen ontstaan als ik als trainer met het team aan de slag ga.

>> lees verder

manager-zelfreflectie.jpg

bullets_red.jpg

Nieuws: Nieuw kantoor Infortraining

Sinds 1 januari jl. is Infortraining met het kantoor verhuisd naar de Spadelaan 15 in Apeldoorn. Na de nodige kluswerkzaamheden hebben we intrek kunnen nemen in dit fijne nieuwe kantoor en hebben we naast de werkplekken een eigen spreekruimte en een aparte verdieping voor coaching, training, workshops etc.

Ondertussen zijn er al diverse trainings- en coaching bijeenkomsten gehouden op de nieuwe locatie. En dan is het heel fijn te horen dat de bezoekers onder de indruk zijn van de goede sfeer op de nieuwe locatie.

Nieuwsgierig?? Kom gerust een keer langs op de koffie… 

 

IMG_4262.jpg17017095_1406068626131820_1112950788251336495_o.jpgIMG_4381.jpg

 

bullets_red.jpg

Nieuw: Workshop 'Systemisch Leidinggeven'

Eén van de voordelen van een eigen ruimte is dat we ook zelf trainingen en workshops kunnen aanbieden. In de prettige samenwerking met Yvette Storer van Bare hebben wij de workshop 'Systemisch Leiderschap' ontwikkeld.

Tijdens de workshop, gericht op senior leidinggevenden en HR-professionals, gaan we in op de steeds belangrijker wordende vraag naar mensgericht en coachend leidinggeven. Hoe vaak heb je niet gesprekken met medewerkers waarbij de uitkomst heel anders was dan je van tevoren voorgesteld had?

Des te beter jij jezelf kent en je bewust bent van de wijze waarop je je verhoudt tot anderen, hoe beter je in staat bent de ander te ontmoeten. Coachen (en dus ook coachend leidinggeven) is: "Spiegelen vanuit verbinding". Jij bent in dit geval de spiegel waarin de ander kan kijken om zijn/haar feedback te kunnen ontvangen. 

Lees verder

Systeem.jpg

Met vriendelijke groet,

Maarten Klos

 
 

Geen nieuwsbrief meer ontvangen? Schrijf je uit.