overleg

Sales In Zicht, het nieuwe verkoop spel

Ben je opzoek naar meer omzet? Wil je inzicht in waar de mogelijke verbeteringen liggen? Wil je je als verkoop team verder versterken? Infortraining kan je helpen via het nieuwe verkoopspel "Sales In Zicht".

 

Sales In Zicht.pngSales In Zicht richt zich op die salesorganisaties die nog succesvoller willen worden  in hun verkoopresultaat en strategie willen omzetten in dagelijkse praktijk. Sales In Zicht is hét salesspel dat op een originele manier, snel en gegarandeerd haarscherp inzicht geeft in wat u nu kunt doen om uw salessucces te vergroten. Beginnen bij het begin, dat is de basis voor Sales In Zicht.

 

Sales In Zicht geeft inzicht in uw verkooporganisatie door feitelijke verbanden te leggen. Samen met u en uw verkoopteam leggen we letterlijk de puzzel van uw (sales)organisatie. Aan de hand van specifieke vragenkaarten en een uitgekiend bordspel wordt het verband zichtbaar tussen de pijlers van succesvol ondernemen en de huidige resultaten van uw bedrijf. Samen met u vinden wij, in drie uur tijd, de sleutel voor succesvol ondernemen. Tijdens deze 3 uur analyseren en visualiseren wij de effecten van de manier van werken van uw sales team. Vanuit deze analyse volgt een concreet actie plan om uw verkoop resultaten te verbeteren.

 

Wil je meer weten? Neem dan contact met ons op voor onze speciale aanbieding. 

<< Terug


Error loading Razor Script RightColumn.cshtml
Object reference not set to an instance of an object.

Twitter bird  Tweets